fbpx

video | Filat, mesaj pentru „fostul salariat” Țîrdea: Are capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul

Ex-președintele PLDM, Vlad Filat, i-a dedicat o întreagă postare pe Facebook deputatului Bogdan Țîrdea, în care îl critică dur după ce socialistul a lansat luni, 7 iunie, mai multe acuzații la adresa sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Țîrdea a declarat că Vlad Filat și PLDM, formațiunea pe care a condus-o, au avut un rol de bază în în devalizarea sistemului bancar moldovenesc, calificându-l atât pe fostul prim-ministru, cât și pe liberal-democrați drept corupți.

Postarea, intitulată „Cum Țîrdea mușcă mâna ce l-a hrănit”, abundă în calificative la adresa socialistului, despre care Filat spune că este interesat doar de bani.

În general, nu obișnuiesc să intru în polemici cu foștii mei angajați, dar obrăznicia de care dă dovadă Bogdan Țîrdea sfidează nu doar bunul simț, ci mai ales realitatea. Așadar, fostul meu salariat, Bogdan Țîrdea devenit din susținătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu, nu contenește cu atacurile la adresa mea și a PLDM.

Ceea ce surprinde la Bogdan Țîrdea, care o bună perioadă de timp a fost plătit de mine, este capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul. Astăzi, Bogdan Țârdea, pe vremuri susținător al integrării europene și un critic acerb al lui Plahotniuc, se află și în tabăra anti-europenă și în alianță cu Plahotniuc. Asta doar pentru bani! Nu că ar crede în ceva!”, a scris fostul lider PLDM, adăugând că PSRM „s-a transformat într-o gașcă de slugi aflate la dispoziția lui Plahotniuc și Șor”.

Articole asemănătoare

Back to top button