fbpx

video | „Ești pe tușă, așa că așează-te și liniștește-te”. Ilan Șor, mesaj dur pentru Pavel Filip

Pavel Filip nu are niciun drept să dea lecții de morală, susține liderul Partidului Șor, Ilan Șor, acuzându-l pe liderul PDM de distrugere de întreprinderi, privatizări ale bunurilor statului și îmbogățire din afaceri cu statul. Într-o intervenție video, Șor susține că Filip nu a realizat nimic decât să distrugă partidul care i-a fost încredințat, făcând târguri în interesele personale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Replica lui Ilan Șor vine după o serie de acuzații din partea lui Pavel Filip. Potrivit lui Ilan Șor, democratul a distrus întreprinderea Tutun CTC, a făcut bani pe contul statului, dând în chirie întreprinderii de stat Registru imobilele pe care le deținea și a privatizat bunurile statului la preț de nimic.

În politica moldovenească a apărut o nouă unitate de măsură a minciunii – Filip. Până acum credeam că Filip este unitate de măsură pentru trădare, lingușeală, hoție, dar ipocrizia le-a întrecut pe toate”, a declarat fostul primar de Orhei.

Potrivit lui, „succesele” politice ale lui Pavel Filip au făcut în așa fel încât Partidul Democrat să aibă un rating mai mic de 1,5% și să rămână practic cu o treime din deputații cu care a acces în Parlament.

Astăzi acest deștept încearcă să filozofeze pe tema politici moldovenești”, menționează Ilan Șor, opinând că Filip cel mai mult se teme de alegeri anticipate, pentru că în acest caz nu va ajunge deputat: „Toți înțeleg foarte bine că după aceasta Procuratura și alte organe se vor ocupa să descopere tot ce ai furat”.

Șor îi cere lui Filip să nu mai dea lecții de moralitate altora. „E la fel cum un proxenet ar da lecții de morală într-o casă de toleranță”, a spus acesta.

Acum ești pe tușă, liniștește-te și așteaptă să-ți vină rândul”, a mai adăugat liderul Partidului Șor.

Articole asemănătoare

Back to top button