fbpx

video | Deranjat de întrebări, Renato Usatîi l-a lăsat „cu ochii în soare” pe vloggerul Andrei Bolocan: Îți doresc o seară bună

Nemulțumit de unele întrebări ale vloggerului Andrei Bolocan, care realiza un interviu cu Renato Usatîi, liderul blocului electoral cu același nume a părăsit apelul video, întrerupând astfel interviul. „O seară bună. Eu credeam că facem interviu. Dar voi cum ați fost, așa ați rămas”, a afirmat Usatîi înainte de a închide apelul. În același timp, Bolocan l-a îndemnat pe politician să-i permită să adreseze toate întrebările și să nu-l bage „într-o oală” cu persoane pe care nu le cunoaște.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul interviului, Usatîi l-a acuzat pe Bolocan că scopul acestuia nu este de a-l intervieva, ci de a face „propagandă”.

Tu nu mă „gruzi”. De ce faci spectacol?”, a spus Usatîi. „Acuma tu faci ceea ce făcea Cristi Tabără la Publika. Același lucru”, a mai spus el.

Ți se pare relevantă această comparație, da? Eu susțin acum o putere?”, l-a întrebat Bolocan.

E același stil. Tu ai scopurile tale și nu te interesează capacitățile de manager”, i-a replicat liderul blocului „Renato Usatîi”.

Conflictul verbal dintre cei doi a continuat preț de încă câteva minute, după care politicianul a închis apelul.

Articole asemănătoare

Back to top button