fbpx

Va susține Partidul Șor moțiunea de cenzură? Tauber: „Avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu”

Partidul Șor pretenții față de Guvernul condus de Ion Chicu, dar nu vrea, totodată, să lase Republica Moldova fără Executiv în toiul iernii. Declarația îi aparține deputatei formațiunii, Marina Rauber, și a fost făcută luni seara în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Tauber, opinia sa nu reprezintă, deocamdată, poziția fracțiunii.

„La noi nimic nu s-a schimbat. Avem pretenții foarte mari față de Guvrnul Chicu. Doar că ne gândim la situația actuală din țară care s-a schimbat radical spre rău și nu cunoaștem ce ne așteaptă. Am intrat în sezonul de iarnă, suntem în perioada sărbătorilor de iarnă așteptate de cetățeni, avem pandemie și suntem într-o criză economică și socială. Să lăsăm țara fără un conducător, fără Guvern, fără premier o să fie iresponsabil”, a declarat vicepreședinta Partidului Șor.

Asta nu înseamnă că eu vă vociferez acum poziția partidului cu privire la moțiune”, a precizat ea.

Amintim că miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, depusă la 16 decembrie de fracțiunile PAS, Platforma DA și PDM.

Precizăm că pentru demiterea Executivului este nevoie ca moțiunea de cenzură să fie votată de cel puțin 51 de parlamentari.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button