fbpx

update, video | Cele 142.000 de doze Sputnik V au ajuns la Chișinău. Igor Dodon: „Știu că toți au așteptat acest vaccin”

UPDATE: Cele 142.000 de doze Sputnik V, donate Republicii Moldova de Federația Rusă, au ajuns astăzi, 24 aprilie, în Republica Moldova. La bordul aeronavei, pe lângă dozele de vaccin, a venit și… liderul PSRM, Igor Dodon, care a fost întâmpinat la sol de președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știre inițială:

„Revin acasă de la Moscova cu o cursă de avion specială, având la bord o încărcătură foarte prețioasă – lotul de ajutor umanitar oferit de prietenii noștri din Rusia – 142 mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului „Sputnik-V”. Alte 40 mii vor fi furnizate în lotul următor”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Dodon pretinde că, pe lângă scrisoarea adresată de Zinaida Greceanîi președintelui rus la sfârșitul lunii februarie, a avut și el o contribuție la această donație, întrucât a avut „înțelegeri personale cu Vladimir Putin”.

Anterior, Dodon anunța că Rusia ne oferă cu titlu gratuit 182.000 de doze, iar dintre ele, circa 60.000 ar urma să fie destinate regiunii transnistrene.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button