fbpx

Un grup de deputați polonezi efectuează o vizită în R. Moldova. Cu cine vor avea întrevederi

Un grup de deputați polonezi se vor afla, în perioada 16 – 18 ianuarie, într-o vizită la Chișinău. Delegația este compusă din membri ai Comisiei pentru afaceri externe și ai Comisiei pentru afacerile Uniunii Europene din cadrul Sejmului Republicii Polone.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputații polonezi vor avea o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu. Agenda vizitei mai include întrevederi cu membrii Comisiei politică externă și integrare europeană, ai Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică și cu președinta Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Polonă, Larisa Voloh. Parlamentarii polonezi se vor mai întâlni cu prim-ministra Natalia Gavrilița, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

În cadrul întrevederilor vor fi abordate diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și parcursul de integrare europeană a țării noastre, în contextul obținerii statutului de țară candidat la aderarea la UE.

Articole asemănătoare

Back to top button