fbpx

Țîcu consideră că alegerile de pe 1 noiembrie nu reflecta esența votului cetățenilor: „Republica Moldova este ciuruită asemenea unui cașcaval olandez”

Octavian Țîcu consideră că unionismul nu și-a pierdut influența după prezidențiale. Acesta, însă se declară încrezător că Rusia va ține în scurt timp din nou cărțile în mână. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Țîcu afirmă că a susținut-o pe Maia Sandu în turul al prezidențialelor pentru a nu admite ca Igor Dodon să obțină un nou mandat. În același timp, politicianul declară că „în sistemul de securitate Moldova este ciuruită asemenea unui cașcaval olandez”

„Votul de pe 1 noiembrie 2020 a fost unul polarizat, afectat de bani și minciună. Prin urmare, el nu reprezintă esența votului cetățenilor din Republica Moldova. Două bombe propagandistice au prefigurat rezultatul din primul tur. (…) Toate victoriile obținute o dată la 10 ani de forțele europene și pro-românești sunt cu regularitate contracarate de Moscova. (…) Nu am nici o iluzie în privința faptului că Rusia va țese o linie de rezistență. (…) O va face împotriva Republicii Moldova, care este descoperită și ciuruită în sistemul de securitate asemeni unui cașcaval olandez”, declară liderul PUN.

Țîcu se arată sigur de faptul că votul masiv pentru Maia Sandu trebuie utilizat pentru reunirea cu România. Potrivit lui, „misiunea unioniștilor abia începe”.

Precizăm că, în primul tur al prezidențialelor, Octavian Țîcu a fost susținut de peste 2% dintre alegători. Rezultatul este echivalent cu mai mult de 27.000 de voturi.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button