fbpx

Țîcu a fost ales președinte al filialei din Republica Moldova a partidului fondat de Traian Băsescu

Octavian Țîcu este noul președinte interimar al filialei Partidului Mișcarea Populară – Republica Moldova. „Această numire întărește abordarea concretă, programatică, a proiectului de unire a celor doua țări”, a opinat președintele PMP, Cristian Diaconescu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui anunț publicat pe Facebook de formațiunea politică din România, la sediul Partidului Mișcarea Populară, al cărui președinte de onoare este ex-președintle României, Traian Băsescu, a avut loc reuniunea Consiliul Executiv Național.

„Unul dintre principalele subiecte abordate s-a referit la deschiderea politică și strategică privind Republica Moldova, aceasta fiind o prioritate prevăzută în proiectul politic al Partidului Mișcarea Populară. Numirea domnului Octavian Țîcu în funcția de Președinte interimar al filialei Partidului Mișcarea Populară-Republica Moldova întărește abordarea concretă, programatică, a proiectului de reîntregire a celor doua țări”, se arată în anunț.

Amintim că PMP a ratat la limită accederea în Parlamentul României, în urma alegerilor parlamentare din anul 2020.

ZUGO precizează că Octavian Țîcu este președintele Partidului Unității Naționale din Republica Moldova. Acesta a fost ales în Parlamentul Republicii Moldova, pe listele blocului ACUM, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button