fbpx

Șor anunță, pentru 21 mai, mitinguri concomitente cu adunarea „Moldova Europeană”

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a anunțat că la data de 21 mai formațiunea va desfășura concomitent trei mitinguri, la Bălți, Comrat și Orhei, la care „vom decide asupra inițierii unui referendum privind vectorul extern al țării”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a menționat că Republica Moldova „se află astăzi într-un moment istoric dificil, dar extrem de responsabil, în care cetățenii trebuie să decidă viitorul relațiilor cu celelalte state” și că guvernarea actuală și nicio altă forță politică „nu este în drept să decidă în numele poporului”.

„Ținând cont de aceste circumstanțe și în urma numeroaselor discuții cu cetățenii, am decis să inițiem un referendum privind vectorul politico-economic extern. Poporul trebuie să aleagă prin vot dacă vrea în UE și NATO, vrea în UEE și OTSC sau dorește să rămână neutru. Așadar, în 21 mai, vom organiza trei mitinguri în sprijinul acestui referendum”, a spus Șor, specificând că cele trei manifestații se vor desfășura concomitent, la ora 11:00, la Bălți, Orhei și Comrat.

Amintim că șefa statului, Maia Sandu, a chemat cetățenii să se alăture, al 21 mai curent, unei manifestații de susținere a vectorului european de dezvoltare a Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button