fbpx

Slusari a propus audierea lui Chicu în Parlament privind concesionarea Aeroportului. Deputații socialiști și cei din fracțiunea Partidului ȘOR nu au votat inițiativa

Slusari a propus audierea lui Chicu în Parlament privind concesionarea Aeroportului. Totodată, Platforma DA a cerut și crearea unei Comisii de investigare a laundromatului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Audierea lui Chicu nu a fost votată de socialiști și de parlamentarii fracțiunea Partidului ȘOR. La fel, PSRM și Pentru Moldova nu au susținut propunerea care ține de mărirea numărului buletinelor de vot în străinătate și votarea timp două zile peste hotare.

În același timp, proiectul privind crearea Comisiei a întrunit numărul necesar de voturi și urmează să fie inclus pe ordinea de a zi următoarelor întruniri.

Precizăm că, deputații s-au adunat astăzi la ședința Legislativului, după mai mult de două luni de pauză. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte referitoare la ratificarea unor acorduri de finanțări externe, dar și inițiative legate de sistemul social.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button