fbpx

Ședința Parlamentului a început astăzi… fără președintă. Unde a fost Greceanîi până la 12:00?

(update, ora 12:00)

Zinaida Greceanîi a venit în sala Parlamentului și a preluat conducerea ședinței. Aceasta nu a participat la întrunire de la 10:00, deoarece a participat în dimineața zilei de vineri la ședința Consiliului Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente (AIP CSI).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială

Ședința Parlamentului a început astăzi fără președintă. Întrunirea este condusă de colegul de partid al Zinaidei Greceanîi, Vlad Bătrîncea.

Precizăm că, atunci când a anunțat prezența, secretariatul nu a menționat că șefa Legislativului lipsește. La ședința de astăzi sunt prezenți 91 de deputați.

În afară de Greceanîi, conform secretaraitului, din sală lipsesc Ilan Șor, Andrian Candu, Monica Babuc, Eugen Nichiforciuc, Eduard Smirnov, Antolie Labuneț, Virgiliu Pîslariuc, Ion Leucă, Igor Vreme și Petru Jardan.

Astăzi deputații urmează să analizeze mai multe proiecte referitoare la mai multe proiecte de legi legate de sectorul social, cel referitor la crearea strategiei naționale privind securitatea farmaceutică, constituirea Comisiei de anchetă privind laundromatul, dar și inițiativa privind oferirea îndemnizațiilor unice personalului medical care a decedat din cauza virusului COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button