fbpx

Se înmulțesc partidele în Moldova? Ștefan Gligor anunță că lansează un nou proiect politic

Ștefan Gligor urmează să lanseze un proiect politic în Republica Moldova. Expertul în politici publici a făcut anunțul în studioul TV8, precizând că din echipa sa vor face parte circa 30 de persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gligor a precizat că doar o parte dintre cei care urmează să îl susțină pot „să iasă în public”. Acesta urmează să facă mai multe declarații la subiect săptămâna viitoare și să anunțe care va fi viziunea formațiunii.

„Săptămâna viitoare, cu mai multe persoane vom anunța despre cine suntem noi, cei care vor crea un proiect politic. Suntem peste 30 de persoane. O treime își poate permite să iasă în public, iar ceilalți nu sunt prezenți în țară sau au alte obligații care nu le permit să intre public în politică. Ne lansăm pe banii noștri. Avem deja siglă, denumirea și logou”, a declarat Gligor.

Ștefan Gligor este avocat și jurist, activează în cadrul Centrului pentru Politici și Reforme, iar anterior a fost angajat în cadrul Aparatului Parlamentului. Numele lui Gligor a devenit cunoscut după ce acesta a candidat la funcția de procuror general.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button