fbpx

Radu Marian afirmă că spargerile de conturi pe Telegram au fost făcute „cu ajutorul FSB-ului rusesc”: Avem indicii

Deputatul PAS Radu Marian afirmă că spargerile de conturi pe Telegram au fost „puse la cale de gruparea hoției și războiului, cu ajutorul FSB-ului rusesc”. Potrivit lui, „văzând că nu au găsit decât conversații neînsemnate, au fabricat și discuții născocite, desenând tot ce le trece prin cap”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„După primele analize, avem indicii că atacul cibernetic asupra mai multor lideri PAS, altor lideri politici, jurnaliști, aleși locali a fost pus la cale de gruparea hoției și războiului, cu ajutorul FSB-ului rusesc.

Aceștia au spart canalele de Telegram ale unor colegi și au publicat mai multe conversații. Văzând că nu au găsit decât conversații neînsemnate, au fabricat și discuții născocite, desenând tot ce le trece prin cap.

Frăția penalilor ajutați de FSB va publica, probabil, și alte conversații fabricate tot de ei. Nu le-au plasat pe toate imediat, deoarece le ia timp să le născocească, să traducă din rusă, să le amestece cu cele reale și să introducă fragmente inventate de ei printre discuții reale.

Oricâte minciuni ar născoci, fugarii și hoții trebuie să știe un lucru: niciun atac mediatic, nici oprirea gazului și a energiei, pusă la cale împreună cu patronii lor din FSB, nici fabricarea de discuții nu pot opri mișcarea înainte a țării noastre, dreptatea și pedeapsa hoților.

Sancțiunile încep să doară, pedepsele se apropie, iar sub sancțiuni vor cădea și cei care ajută gruparea hoției și războiului să vândă țara. Așa că nu uitați să vă desenați și cătușe, dacă tot v-ați pus pe șotii”, se arată în mesajul lui Radu Marian.

Articole asemănătoare

Back to top button