fbpx

Pavel Filip: PDM va fi în următorul Parlament în cazul alegerilor parlamentare anticipate

În cazul desfășurării alegerilor parlamentare anticipate, Partidul Democrat din Moldova (PDM) va accede în următorul Parlament și va fi un jucător cu un cuvânt puternic de spus în activitatea politică din Republica Moldova. Afirmația îi aparține președintelui formațiunii, Pavel Filip.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, în Republica Moldova și sondajele au devenit un instrument de manipulare, însă democrații au măsurători interne.

Îmi aduc aminte anul 2019, atunci când am pornit spre alegerile generale locale, exact același lucru îl arătau sondajele, toată lumea spunea că Partidul Democrat nu mai are șanse. Dar noi am ieșit cu cel mai bun rezultat din alegerile locale și cu cel mai mare număr de primari.

Exact și de această dată avem măsurătorile noastre interne, vorbim cu colegii și pot să vă spun cu siguranță că Partidul Democrat, în cazul alegerilor parlamentare anticipate, va fi în următorul Parlament și va fi un jucător cu un cuvânt puternic de spus în activitatea politică de viitor”, a declarat Filip în cadrul unui interviu pentru unimedia.info.

„Întrebarea pentru noi astăzi nu este dacă trecem sau nu trecem, dar toată activitatea de consolidare a partidului este să răspundem la întrebarea: cu ce rezultat vom veni în Parlament?”, a spus deputatul, precizând că PDM a lăsat întotdeaua loc de comunicare cu toate forțele politice.

Noi avem comunicare și cu cei din PAS, și cu cei din Platforma DA. Încercăm cât este de posibil să coordonăm agenda parlamentară”, a adăugat acesta.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button