fbpx

Opoziția se divizează în privința votării premierului: Fracțiunea Șor o va susține pe Gavrilița, iar comuniștii și socialiștii – nu

Fracțiunea Șor o va susține pe Natalia Gavrilița, iar comuniștii și socialiștii – nu. Declarațiile au fost făcute de către Corneliu Furculiță și Marina Tauber.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Socialistul a spus presei că indiferent de candidatul care va fi înaintat de Sandu, el nu va fi susținut. Potrivit parlamentarului, comuniștii și socialiștii „vor critica ferm și dur această guvernare”.

La rândul său, după consultările cu președinta, Marina Tauber a spus presei că Partidul Șor nu înaintează nici un candidat și o va susține pe Natalia Gavrilița. Aceasta a motivat decizia fracțiunii prin faptul că există majoritate parlamentară și este clar că ex-ministra Finanțelor va ajunge la șefia Guvernului.

Amintim că membrii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu au dat curs invitației președintei de a participa la consultările privind desemnarea premierului. Ei au așteptat-o pe Sandu la Legislativ pentru a desfășura discuțiile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button