fbpx

Nicolai Grigorișin va candida din partea Partidului Schimbării la următoarele alegeri pentru Primăria Bălți

Actualul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin va candida la alegerile locale din toamnă din partea partidului politic „Partidul Schimbării”, condus de Ștefan Gligor. Edilul este sigur pe forțele proprii dar și pe echipa care-l susține. Potrivit lui Grigorișin, ei și-au îndeplinit toate promisiunile date bălțenilor la alegerile trecute, scrie TVN.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nicolai Grigorișin, primarul orașului Bălți: „Eu cred că echipa noastră unită, fracția majoritară în consiliul municipal, și-a demonstrat abilitățile anul care a trecut. Noi ne aflăm în serviciul bălțenilor și îl auzim pe fiecare și îndeplinim tot ce așteaptă de la noi bălțenii. Eu sunt sigur că în anul 2023 noi vom câștiga alegerile locale și vom munci în continuare spre binele orașului.”

Împreună cu Grigorișin și alți 16 consilieri municipali au aderat la partidul politic „Partidul Schimbării”.

Nicolai Cornieț, consilier municipal: „Astăzi noi anunțăm că noi creăm o fracțiune nouă, aceasta se va numi „Partidul Schimbării”. Noi ne dorim să rămânem în continuare garantul transparenței, garantul unei administrații corecte, garantul ca toate promisiunile să fie îndeplinite, în pofida situației care este în țară. Și în lume. Noi deja avem cu ce ne mândri, avem proiecte, sunt și notele bălțenilor.”

Ștefan Gligor, președintele partidului politic „Partidul Schimbării”: „Eu îi sunt foarte recunoscător domnului Grigorișin și echipei lui pentru că în toamna anului 2022, ei nu au lăsat Municipiul Bălți în voia sorții. Noi sperăm că lucrul în comun, vorbind lucruri corecte, trimițând mesajele corecte și către conducerea centrală, care din păcate până când nu le aude, noi vom putea obține schimbări esențiale în conducerea orașelor noastre și în primul rând a Municipiului Bălți.”

Întrebați ce cred despre intenția lui Grigorișin de a candida pentru funcția de primar în alegerile locale din toamnă, bălțenii au răspuns:

Eu nu vreau în general ca el să candideze, nu este demn. De ce? El nu este demn. Fiecare are dreptul la alegere. Și dacă el asta a hotărât pentru el, atunci să fie spre binele orașului. Știți, eu nu prea cred în el. Dacă să spun sincer, chiar dacă a făcut puțin circ Usatîi, se vedea în oraș mai multe mișcări. Iată cât nu a fost el, un an jumătate, nimic nu s-a mișcat din loc. Nu știu, eu nu tare îl cunosc pe Grigorișin ca să spun de rău sau de bine, până când normal ca primar, mai departe s-a vedea.”

Menționăm că în 2021, Nicolai Grigorișin a câștigat alegerile cu votul a 7148 de cetățeni. La scrutin participând nici 10% din Bălțeni.

Articole asemănătoare

Back to top button