fbpx

Natalia Gavrilița, mesaj de rămas bun: „S-a încheiat cea mai importantă etapă profesională„

Natalia Gavrilița a transmis un mesaj de mulțumire colegilor din Guvern alături de care a lucrat cot la cot timp de 18 luni, dar și un mesaj de susținere pentru noul Cabinet de Miniștri. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe facebook, Gavrilița menționează că își încheie cea mai responsabilă etapă profesională din viața sa.

Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului. Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai acestei țări. Oameni pentru care am muncit zi de zi în cele 18 luni de mandat. Alături de colegii mei am făcut tot ce ne-a stat în puteri, ca oamenii din Republica Moldova să resimtă cât mai puțin crizele prin care am trecut și trecem. În același timp, ne-am ambiționat să avansăm în drumul nostru spre Uniunea Europeană – și ne-a reușit! Țin să mulțumesc fiecărui coleg din Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc, pentru eforturile depuse. Le mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere”, a scris Gavrilița.

De asemenea, Natalia Gavrilița a urat succes noii echipe guvernamentale în frunte cu Dorin Recean.

Le doresc succes colegilor din noua garnitură guvernamentală și îi îndemn să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare, pentru care am primit votul cetățenilor în anul 2021. Eu cred în Moldova, cred în oamenii acestei țări. Eu cred că noi merităm să trăim într-o țară liberă de corupție, o țară puternică, Europeană, cu o economie dezvoltată și oportunități pentru fiecare”, a menționat Gavrilița.

Articole asemănătoare

Back to top button