fbpx

Moțiunea simplă împotriva lui Pavel Voicu, prezentată în Parlament. „Este neputincios când sunt răpiți cetățenii simpli și chiar angajații MAI”

Moțiunea simplă împotriva lui Pavel Voicu a fost prezentată în Parlament de către Dinu Plîngău. Documentul urmează să fie examinat de Comisia juridică.

Platforma DA face referire în document la răpirea cetățenilor moldoveni în stânga Nistrului. De asemenea, potrivit lui Plîngău, oficialul ar fi „neputincios” în aceste circumstanțe.

„Am avut multe cazuri de răpire a oamenilor de către structurile criminale ale Tiraspolului. Ministerul de Interne este neputincios când sunt răpiți cetățenii simpli și chiar angajații MAI. Se manifestă toleranță față de elemente de corupție la MAI”, a spus Plîngău în plen.

După examinarea de către Comisia juridică, moțiunea trebuie să ajungă la Biroul Permanent, acesta urmând să o includă pe agenda de zi a uneia dintre ședințele care vor urma.

Amintim că anunțul despre o moțiune simplă împotriva șefului de la Ministerul de Interne (MAI) a fost făcută miercuri de către deputatul Chiril Moțpan, după ce mai mulți veterani ai războiului de pe Nistru au protestat în fața MAI, declarând că ar fi fost agresați de Poliție pe 15 noiembrie la Varnița.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button