fbpx

Mesajul publicat de un deputat moldovean, blocat de Facebook. „Încalcă normele privind instigarea la ură”

Facebook a blocat un text publicat de deputat Bogdan Țîrdea. Conform unei capturi de ecran, plasate de socialist pe canalul său de Telegram, rețeaua de socializare consideră că mesajul „încalcă normele privind instigarea la ură”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior Țîrdea a republicat mesajul pe Telegram și a acuzat echipa Maiei Sandu, afirmând că textul de pe Facebook a fost blocat la comanda PAS. Potrivit lui, membrii formațiunii ar fi început să „curățe” criticile adresate liderii de partid.

„Stimați concetățeni. Sunt șocat. Facebook a început să blocheze textele noastre la comanda Maiei Sandu. Aceasta este o fraudare a alegerilor în favoarea lui Sandu. Noi am scris despre importanța familiei, despre rolul ei în viața fiecăruia”, a scris Țîrdea.

Mesajul deputatului conținea distribuirea unei știri mai vechi despre lidera PAS, referitoare la comunitățile LGBT. În mesajul său, Țîrdea se referea la familia tradițională, aplicarea dreptului persoanelor de a-și schimba sexul, acesta declarând că în Moldova „vin milioane de euro pentru provoca război dintre bărbați și femei”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button