fbpx

live | Parlamentarii, din nou în ședință. Mai mulți deputați sunt în concediu medical, iar întrunirile ar putea fi limitate

Parlamentarii s-au întrunit vineri din nou în ședință. La întrunire s-au adunat doar 85 de deputați, dintre cei absenți majoritatea fiind în concediu medical.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi, a declarat că numărul de ședințe ar trebui redus, deoarece mulți parlamentari sunt bolnavi. Replica nu a întârziat să apară de la Mihai Popșoi, care a menționat că în curând Legislativul ar putea fi dizolvat.

De menționat este că actualmente sunt cel puțin patru deputați care au COVID-19. Este vorba despre Dumitru Alaiba din PAS, Reghina Apostolova și Violeta Ivanov din Partidul ȘOR, dar și Sergiu Sîrbu din formațiunea Pentru Moldova, starea ultimului fiind gravă.

Pe agenda ședinței de astăzi se numără modificări referitoare la Codurile Contravențional și cel al Muncii, constituirea mai multor comisii parlamentare, dar și numirea un or judecători la Curtea Supremă de Justiție. De menționat este faptul că unele dintre inițiative au figurat și ieri pe lista subiectelor care trebuiau dezbătute.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button