fbpx

live | Parlamentarii, din nou în sala de ședință. Modificările privind Legea Procuraturii ar urma să fie votate în a doua lectură

Parlamentarii se adună marți la ultima ședința din cadrul sesiunii extraordinare desfășurate în august 2021. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte referitoare la instituțiile statului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bunăoară, începând cu 11:00, în a doua lectură ar urma să fie votate modificările Legii Procuraturii, care ar permite evaluare și eventuala demitere a șefului instituției. De asemenea, pe agendă se regăsește și un proiecte ce ține de Centrul Național Anticorupție.

Se va mai dezbate și subiectul modificării Codului Vamal, un proiect de modificare a prevederilor privind piața produselor petroliere, dar și inițiative ce țin de schimbarea unor prevederi legate de Consiliul Superior al Magistraturii.

Conform agendei, la 15:00 ar urma să înceapă partea festivă a ședinței, dedicată celor 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova. După ce reprezentanții fracțiunilor și cei ai primului Legislativ cor ține discursuri, întrunirea se va încheia cu onorarea simbolurilor de stat.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button