fbpx

În lista de miniștri pregătită de Natalia Gavriliță se regăsesc oameni de la PAS și din Guvernul Sandu

În lista Cabinetului de miniștri pregătită de candidata la funcția de premier, Nataia Gavriliță, se regăsesc „persoane cunoscute”, inclusiv din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), dar și, cel mai probabil, persoane care au mai deținut funcția de ministru în perioada Guvernului condus de Maia Sandu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Afirmațiile îi aparțin președintelui interimar al PAS, Igor Grosu, și au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Deputatul însă a refuzat să dea nume.

Să așteptăm încă un pic și o să aflați și nume, și argumente – de ce o persoană sau alta. Sunt persoane cunoscute, sunt persoane din echipa PAS, persoane pe care le-ați mai văzut. Să așteptăm un pic – chiar mai puțin decât vă imaginați dumneavoastră – din prima sursă, adică de la doamna Gavriliță. O să urmăriți și o să vedeți. Nu pot eu să fac acest lucru, n-o să fie corect din partea mea.”, a declarat Igor Grosu.

Acesta a confirmat că, cel mai probabil, în lista miniștrilor propuși pentru noul Executiv se vor regăsi și foști miniștri din Guvernul Sandu. „Lume bună, oameni buni și patrioți”, a adăugat el.

Precizăm că, potrivit deputatului PAS, Vladimir Bolea, Natalia Gavriliță va prezenta luni, în plenul Parlamentului, programul de guvernare și componența Guvernului.

Amintim că Natalia Gavriliță, fosta ministră a Finanțelor din Guvernul Sandu, este candidatura președintei Maia Sandu la funcția de premier.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button