fbpx

Ilan Șor: Începem procedura de impeachment împotriva Maiei Sandu

Partidul „ȘOR” începe de luni, 13 decembrie, procedura de impeachment împotriva președintelui Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă. El a mai precizat că singura soluție de salvare a țării este demiterea președintelui și organizarea unor alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Începând cu ziua de luni, Partidul „ȘOR” inițiază procedura de impeachment împotriva președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

Înțeleg că mulți vor spune acum că nu ne ajung voturi în Parlament. Așa este. Dar mizez pe faptul că mulți deputați care au intrat în Parlament pe listele PAS, care au crezut în intenții sincere, care sunt oameni sinceri și de treabă, dar care astăzi au văzut genocidul împotriva propriului popor, vor analiza atent și se vor gândi bine cum trebuie de votat în numele cetățenilor și în numele salvării țării.

Vom lansa, de asemenea, o amplă campanie de colectare de semnături pentru a cere demisia doamnei președinte”, a declarat Ilan Șor.

Șor a mai adăugat că, în paralel, va fi demarată procedura de acordare a votului de neîncredere în Parlament și a îndemnat toate forțele politice parlamentare și extraparlamentare să susțină acest demers.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button