fbpx

foto | În satele Lopatna și Pelivan au fost inaugurate, la inițiativa lui Ilan Șor, terenuri de joacă. „Viitorul îl reprezintă copiii noștri”

Două terenuri de joacă pentru copii au fost amenajate în satele Lopatna și Pelivan din raionul Orhei. Construcția și inaugurarea lor a avut loc în cadrul unui proiect inițiat de Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ceremonia de inaugurare a terenurilor de joacă au participat reprezentanții autorităților locale și raionale, copii și părinții. Localnicii s-au arătat foarte bucuroși că în satele lor a fost realizată inițiativa lui Ilan Șor.

Cetățenii din cele două state au fost felicitați de către Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei. El a reiterat că acțiunile echipei din care face parte sunt îndreptate spre binele țării.

„Mă bucur foarte mult că acest proiect a ajuns și la dumneavoastră. Tot ceea ce face echipa noastră este pentru viitorul țării, iar viitorul îl reprezintă copiii noștri. Iată de ce trebuie să avem grijă ca aceștia să fie fericiți”, a menționat Dinu Țurcanu.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a terenurilor de joacă, copiii au avut parte de multe surprize, iar animatorii au avut grijă să le creeze dispoziție.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie 2020. Acesta prevede amenajarea spațiilor pentru copii în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului ȘOR. În trei luni de la implementarea proiectului au fost amenajate 28 de terenuri de joacă în 13 raioane ale țării.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button