fbpx

foto | Flashmob cu papuci la Parlament: „Simbol al deznădejdii, al pustiirii satelor și orașelor din R. Moldova”

Mai mulți tineri care fac parte din organizația de tineret „START”, creată recent, au organizat un flashmob în fața Parlamentului. În cadrul acestuia, tinerii au lăsat pe scările legislativului mai multe perechi de încălțăminte și mesaje prin care au transmis că actuala guvernare a PAS, în frunte cu Maia Sandu, le-a dat papucii tinerilor. Și asta deoarece, susțin tinerii, politicile promovate de reprezentanții puterii sunt împotriva lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit tinerilor, încălțămintea lăsată pe scările Parlamentului reprezintă un simbol al deznădejdii, al pustiirii satelor și orașelor din Moldova. Tot mai mulți tineri pleacă din țară, deoarece nu au nici perspective de dezvoltare, nici viitor, nici susținere din partea reprezentanților de la guvernare.

„Actuala guvernare, președintele țării vor să ne distrugă planurile de viitor. Niciuna dintre politicile actualei puteri nu este îndreptată spre susținerea tinerilor. Cu cât mai mult se vor afla la putere, cu atât mai mulți tineri vor pleca din țară. Noi nu putem permite asta, nu vom lăsa mâinile în jos și vom lupta pentru drepturile noastre”, a menționat o tânără din cadrul organizației de tineret „START”.

La flashmob au participat și deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, și a PCRM, Diana Caraman, care, după această acțiune au susținut un briefing de presă, în care au vorbit despre alte doleanțe ale tinerilor și despre așa-numitele reforme ale actualei guvernări în domeniul Educației.

Articole asemănătoare

Back to top button