fbpx

foto | Ce au discutat două deputate cu un grup de tineri activiști

Deputatele Marina Tauber (Partidul Șor) și Diana Caraman (PCRM) au participat la o întâlnire informală cu un grup de tineri activiști, la care s-au abordat serie de probleme sociale și politice. Potrivit unui comunicat al Partidului Șor, părțile au convenit că „există o necesitate stringentă să constituie împreună o organizație aparte, care să se preocupe exclusiv de implicarea tinerilor în viața social-politică a țării, să le reprezinte interesele și să le soluționeze problemele”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit formațiunii, discuțiile au avut loc vineri seara și au durat circa trei ore, iar inițiativa le-a aparținut tinerilor, care „au menționat importanța mitingului care a avut loc în data de 19 iunie, la Chișinău, și au spus că sunt dispuși să se implice, pentru a forța autoritățile să țină cont de doleanțele cetățenilor”.

Aceștia ar fi atras atenția că nemulțumirea în societate este foarte mare, inclusiv în rândul tinerilor, fiind necesară „consolidarea tuturor forțelor pentru a schimba lucrurile în bine”.

Marina Tauber și Diana Caraman au salutat implicarea tinerilor în aceste procese și au menționat că vor încuraja și susține constituirea acestui grup organizat care să-i reprezinte. Parlamentarele au menționat argumentele care au stat la baza constituirii mișcării „O viață nouă” și au reiterat că rolul acesteia este să consolideze societatea în jurul interesului comun – se mai arată în comunicatul formațiunii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Amintim că protestul anti-guvernamental de duminică 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale, a fost organizat sub denumirea campaniei „O viață nouă”, care își dorește să debarce actuala putere și să declanșeze alegeri anticipate.

Articole asemănătoare

Back to top button