fbpx

Filip se declară încrezător că nu vom avea alegeri parlamentare anticipate: „După a doua rundă de prezidențiale vor coborî cu picioarele pe pământ”

Pavel Filip se declară încrezut că după prezidențiale nu vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. El consideră că declarațiile referitoare la un eventual scrutin „trebuie privite prin prisma electorală”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul democraților afirmă că pentru unii candidați sunt convenabile asemenea declarații. Totodată, el a precizat în cadrul unui interviu oferit pentru Unimedia că toate intențiile referitoare la o eventuală dizolvarea a actualului Legislativ ar putea dispărea după ce va fi ales șeful statului.

„Am certitudinea că după ce se va finaliza a doua rundă de prezidențiale vor coborî cu picioarele pe pământ și nu vor mai avea un asemenea discurs”, a punctat Filip.

În același timp, Filip a făcut referire la faptul că în 2019 Moldova a stagnat din cauza evenimentelor politice, iar în 2020 – din cauza pandemiei. Așadar, conform lui, aceeași situație se poate produce și în 2021, Moldova având doar de pierdut din cauza iresponsabilității politice.

Precizăm că, mai mulți candidați la fotoliul de președinte, inclusiv actualul șef al statului, au anunțat în timpul campaniei electorale că Parlamentul nu este reprezentativ și trebuie dizolvat.

Articole asemănătoare

Back to top button