fbpx

Dodon, despre eventuala retragere din politică: „Sunt încă prea tânăr și în formă”

„Sunt încă prea tânăr și în formă”. Așa a răspuns Igor Dodon, fiind întrebat în cadrul unui interviu oferit pentru Unimedia dacă ar intenționa să se retragă din politică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a spus că ar intenționa să construiască „ceva bun mai departe”. În același timp, el a punctat că nu se vede „toată viața în politică”.

„Acum principala mea preocupare este ca PSRM să devină un partid de opoziție foarte eficient și să apere suveranitatea și neutralitatea țării, să protejeze cetățenii de deciziile abuzive ale noii puteri, să amintească guvernării de răspunderea față de oameni, așa încât toate promisiunile cu care PAS a câștigat alegerile să fie puse în practică până la virgulă, nu selectiv.

Cred că o sa avem multă treabă, fiindcă au fost lansate foarte multe promisiuni populiste, fără acoperire, iar noi le vom pune în discuție ori de câte ori guvernarea se va face că uită de ele”, a declarat jurnaliștilor de la Unimedia parlamentarul.

Precizăm că anterior, unele surse din presă vehiculau, cu referire la surse din cadrul Partidului Comuniștilor, că reprezentantul Kremlinului, Dmitryi Kozak, în timpul vizitei sale la Chișinău, i-ar fi cerut lui Igor Dodon să își depună mandatul de deputat. Informația nu a fost comentată atunci de socialiști.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button