fbpx

doc | Răspunsul Procuraturii după sesizarea depusă de Carp privind imaginile trucate cu Șor și Sandu

Lilian Carp a primit răspuns de la Procuratură după ce a depus o sesizare în privința secvenței video trucate în care Maia Sandu apare alături de Ilan Șor. Autoritatea susține că nu există componentă a infracțiunii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit instituției, este vorba despre presupuneri, iar o investigație poate fi pornită doar în baza unor bănuieli rezonabile. Așadar, conform documentului publicat de parlamentar, tentativa de fraudare a alegerilor poate fi pornită dacă s-a comis finanțare ilegală, nu s-au gestionat corect banii sau a avut loc fraudarea.

„Răspunsul Procuraturii Generale, la solicitarea făcută, pentru a se expune cu privire la materialul video apărut în spațiul public, despre o pretinsă transmitere a unui plic de către Șor presedintelui Republicii Moldova. Bun de pus în ramă”, scrie Carp.

Amintim că jurnaliștii de la Jurnal TV afirmau anterior că după unele percheziții efectuate de către Serviciul de Informații și Securitate, ar fi avut acces la unul dintre calculatoare, care spun ei ar aparține „fabricii de minciuni a lui Platon”. Pe dispozitiv ar fi fost depistate mai multe informații controversate. Este vorba inclusiv despre presupusa activitate a trolilor, dar și despre secvența video trucată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, în care apare Maia Sandu alături de Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button