fbpx

doc | Alegeri anticipate și ajutor pentru doctori, oameni de cultură și HoReCa. Prevederile anti-criză pe care și le propune Gavrilița

Planul de Guvernare a echipei formate de Natalia Gavriliță a fost depus la Secretariatul Parlamentului. Potrivit planului pe care și-l propun potențialii miniștri, printre măsurile pe care le vor implementa pentru ameliorarea crizei se numără schimbarea unor condiții de organizare a alegerilor parlamentare anticipate, sprijin pentru sistemul medical, HoReCa, dar și pentru oamenii de artă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ceea ce privește criza pandemică, cabinetul își propune crearea unei Comisii pe lângă cea Extraordinară de Sănătate Publică, care să examineze și analizeze situația și să facă prognoze. De asemenea, se planifică dotarea instituțiilor medicale cu echipamente și medicamente, dar și acces rapid și nelimitat la teste.

Serviciile de îngrijire la domiciliu pentru bătrânii singuratici, majorarea pensiei cu 15% se numără printre măsurile sociale care se planifică a fi implementate. De asemenea, echipa Nataliei Gavrilița își propune să simplifice accesul la ajutorul pentru șomaj.

În document se mai prevăd măsuri care să ajute agricultorii și HoReCa, astfel încât să fie revitalizat sectorul economiei. Totodată, potențialii miniștri își propun să susțină oamenii de cultură prin organizarea unor evenimente în perioada estivală.

Se mai prevăd și o serie de modificări în ceea ce privește domeniul fiscal și prevenirea corupției, Cât despre alegerile parlamentare anticipate, în plan, printre alte măsuri, se menționează votare timp de două zile în diasporă și interzicerea transportării organizate a alegătorilor.

Program Guvernul Gavrilița by ZUGO on Scribd


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button