fbpx

Cum a ajuns Platon la protestul de la CEC? Versiunea omului de afaceri

Veaceslav Platon spune că ar fi ajuns întâmplător la protestul de la Comisia Electorală Centrală (CEC) și a vrut să vadă „ce respiră” manifestanții. Declarația a fost făcută în studioul emisiunii „Puterea a Patra”, precizând că a observa evenimentul în timp ce se va deplasa prin oraș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta declară că șoferul său circula pe str. Columna și a observat că traseul este închis. În același timp, el a menționat că ar fi mers să vadă protestul „din curiozitate”.

Cât despre huiduială, Platon a spus că s-a simțit ca în închisoare. Totodată, el a punctat că protestul este o procedură democratică.

Pe de altă parte, Lilian Carp declar anterior că apariția lui Platon la protest ar fi fost un plan pus la punct pentru a „păta” imaginea formațiunilor care au organizat manifestație. Politicianul se referea la faptul că totul s-ar fi întâmplat după o presupusă întâlnire a lui Platon cu Andronache și Nichiforciuc, mașinile cărora au fost observate lângă casa fostului șef al SIS, Vasile Botnari.

Platon afirmă că acestea sunt teorii conspiraționiste. Totuși, acesta nu a infirmat și nici nu a confirmat dacă s-a întâlnit cu Botnari, Andronache și Nichiforciuc.

Amintim că, la protestul de luni, desfășurat în fața CEC, apariția lui Veaceslav Platon a fost neașteptată. El a fost luat la rost de protestatari, care au strigat „hoțul”, apoi le-a spus că a venit „să vadă cum funcționează efectul de turmă”.

Articole asemănătoare

Back to top button