fbpx

Consilier municipal, acuzații în adresa primarului Ceban: Mușamalizează problema alimentației din grădinițele și școlile din capitală

Problema alimentației copiilor din grădinițele și școlile din capitală cu produse alterate sau care lasă mult de dorit ia amploare și se creează impresia că edilul capitalei, Ion Ceban, ascunde și mușamalizează lucrurile. Declarația îi aparține consilierului Angela Munteanu Pojoga, și a fost făcută în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aleasa locală l-a criticat dur și pe șeful Direcției Educație a Primăriei capitalei, Andrei Pavaloi, susținând că anchetele acestei instituții în privința cazurilor de intoxicare din școli și grădinițe sunt „o profanare a acestei noțiuni”.

Combinatele au ajuns o imensă piață de desfacere. Aici nu există produse returnate, aici nu există pierderi. Cine știe ce fel de carne este în pârjoale și ce fel de cartofi sunt în piureul copiilor? Nimeni nu vede și nu aude nimic. Totul este camuflat. Un fel de paradis al sistemului de comerț”, a spus Angela Munteanu Pojoga.

Atât primarul, cât și șeful de Direcție nu au comentat deocamdată acuzațiile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button