fbpx

„Bătaie de joc” și „lipsă totală de respect”. De ce au protestat deputații PAS față de decizia Moldova1 de a-l invita pe Dodon la emisiune

Câțiva deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au protestat față de inițiativa postului public de televiziune Moldova 1 de a-l invita în această seară, de la 19:50, la emisiunea Moldova în Direct pe liderul PSRM, Igor Dodon. Potrivit parlamentarilor, în contextul în care astăzi Curtea Constituțională (CC) a constatat existența circumstanțelor de dizolvare a Parlamentului și având în vedere că postul public de televiziune este întreținut din banii cetățenilor, la emisiunea urmau să fie invitați reprezentanți ai mai multor partide sau demnitari de stat de rang înalt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este revoltătoare această decizie a televiziunii publice de a-l invita azi seara, când s-a luat o decizie atât de importantă, pe Igor Dodon, șef de partid, un om care nu are nicio nicio funcție publică. Solicit public conducerii Moldova 1 – Ecaterina Stratan, Olga Bordeianu, să oprească această bătaie de joc. Fie să invitați și alți lideri de partid la această emisiune, fie să invite demnitarii cu cele mai înalte funcții de stat”, a protestat deputatul Radu Marian.

Colegul său de partid, Dumitru Alaiba, a sugerat ideea unui flashmob în acest sens. „Ruşine. Totală lipsă de respect față de banii cetățenilor”, a comentat acesta.

Emisiunea cu participarea lui Igor Dodon a avut loc, însă, așa cum era programat.

Reprezentanții Moldova 1 nu au venit, deocamdată, cu o reacție.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button