fbpx

Violeta Ivanov și-a prezentat programul electoral. Ilan Șor: Vom transforma Moldova într-un mic Singapore

Candidata Partidului Politic ȘOR la funcția de președintă, Violeta Ivanov, s-a lansat astăzi, 2 octombrie, în campania electorală. Aceasta a prezentat un program de reforme intitulat „Moldova 2024”. Inițiativa prevede acțiuni și transformări concrete în domenii importante.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Violeta Ivanov a fost însoțită la eveniment de conducerea echipei Partidului ȘOR, inclusiv liderul formațiunii, Ilan Șor, care și-a asumat angajamentul personal pentru implementarea tuturor punctelor din programul Violetei Ivanov.

Programul electoral cuprinde patru componente: infrastructura și dezvoltarea regională, agricultura, protecția socială și sănătatea, lupta cu corupția. Fiecare componentă este împărțită în direcții cu viziuni, acțiuni și are indicatori clari, susține candidata.

„Concentrarea pe realizarea acestora va permite renașterea economiei din talpă. Or, anume o economie puternică ar asigura prosperitatea țării noastre și, respectiv, un nivel mai înalt de viață pentru cetățeni.

Pentru a atrage investiții este necesară să fie dezvoltată infrastructura locală – drumuri bune, localități iluminate, servicii sociale dezvoltate. Anume așa au fost atrase la Orhei investiții străine, care asigură locuri de muncă bine plătite nu doar pentru orheieni, dar și pentru locuitorii din raioanele vecine. Anume așa se lucrează în Taraclia și alte localități cu primari din echipa Partidului ȘOR.

Programul nostru include acțiuni dure și radicale, pe care nimeni în Republica Moldova nu și le-a asumat până acum. Dar anume echipa noastră este în stare să implementeze acest program ambițios, care va permite relansarea economică, eliminarea corupției, cumătrismului și nepotismului din Moldova. Și sunt sigură că ne va reuși. Noi știm exact cum se face asta. Cetățenii Republicii Moldova merită o țară frumoasă, prosperă, dezvoltată și îndestulată. Moldova merită schimbări! Aici și acum!”, a punctat Violeta Ivanov.

La rândul său, Ilan Șor a reiterat că echipa sa a demonstrat deja în toate localitățile pe care le administrează că realizează acțiuni concrete pentru cetățeni. Liderul Partidului ȘOR susține că victoria Violetei Ivanov va permite transformarea Republicii Moldova într-un nou Singapore.

„Știm cum trebuie să completăm bugetul, să construim fabrici de stat și să asigurăm locuri de muncă, pensia minimă 5000 de lei. Și fiecare să aibă venit garantat de la stat”, a declarat el.

Totodată, Marina Tauber a declarat că membrii Partidului ȘOR se mândresc cu o astfel de candidată ca Violeta Ivanov, care are experiență în diferite funcții, sfere și domenii.

„Aleșii noștri locali au demonstrat că țara noastră poate să trăiască mai bine, să fie mai dezvoltată, că putem să trăim mai bine decât în Europa. Avem primari, președinte de raion, o fracțiune din nouă deputați, dar acum avem o șansă să avem și cel mai bun președinte al Republici Moldova”, a punctat deputata.

Violeta Ivanov a anunțat că, împreună cu echipa, va merge în teritoriu pentru a discuta programul său electoral cu cetățenii și că „va ajunge în fiecare localitate, în fiecare mahala și în fiecare casă”.

Articole asemănătoare

Back to top button