fbpx

Violeta Ivanov povestește despre persoana din spatele ei. „Succesul meu a depins foarte mult de…”

Violeta Ivanov afirmă că datorează o bună parte din succes soțului său – Sergiu. Potrivit ei, acesta a susținut-o mereu, atât în carieră, cât și în procesul de educare a copiilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarația a fost făcută de candidata Partidului ȘOR la funcția de președintă în cadrul unui interviu acordat pentru ea.md. Deputata a relatat că bărbatul a avut întotdeauna inteligența și răbdarea să înțeleagă agenda sa încărcată.

Totodată, Violeta Ivanov și-a adus aminte și despre un episod din trecut, când trebuie să plece în străinătate, iar fiicele ei erau încă mici.

„Îmi amintesc de perioada când născusem al doilea copil. Cu un an până la asta participasem la un concurs important, rezultatele căruia erau așteptate de mulți experți. Era vorba despre o bursă pentru un stagiu în Japonia. Din cei 56 de participanți din țara noastră, am fost selectată numai eu. Fetița nou-născută avea o lună și jumătate, iar cea mare mergea în clasa întâi, astfel că am decis că nu pot merge la acel stagiu. I-am zis soțului despre decizia mea, iar el m-a contrazis. Mi-a zis: Trebuie să pleci, nu-ți fă griji. Noi ne vom isprăvi. Am văzut că ai muncit mult pentru acea bursă.

Succesul meu a depins foarte mult de familie și, în mod special, de soț, care m-a înțeles și încurajat întotdeauna”, a mai spus Violeta Ivanov.

Ambii ingineri de specialitate, soții Violeta și Sergiu Ivanov au două fiice. Actualmente, Madlene este diplomată, iar Margarita face studii europene în domeniul medicinii estetice.

Articole asemănătoare

Back to top button