fbpx

video | O femeie agresivă a sărit la bătaie la angajații unei secții de votare. Ar fi fost beată

O femeie a sărit la bătaie la angajații unei secții de votare din Chișinău, potrivit unei înregistrări video publicate pe pagina de Facebook Бельцы Онлайн.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 15:25) Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că un asemenea incident nu a fost înregistrat pe teritoriul municipiului Chișinău.

Deși este evident că altercația a avut loc în incinta unei secții de votare din Republica Moldova, nu se cunoaște deocamdată despre ce secție este vorba și nici când a avut loc incidentul.

Știrea inițială:

Potrivit nordnews.md, incidentul a avut loc în cadrul scrutinului prezidențial, iar femeia ar fi fost în stare de ebrietate.

Din imagini se poate vedea cum femeia, nervoasă, lovește un bărbat, după care se năpustește asupra altuia în timp ce strigă și aruncă cu obiecte în el.

Sursa notează că nu cunoaște motivul pentru care alegătoarea a devenit agresivă.

Nu este clar când și la care secția de votare s-a consumat incidentul. Reacția noastră încearcă să afle aceste detalii.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button