fbpx

video | Condiția PLDM pentru a susține un candidat de dreapta în turul II al prezidențialelor: „Nici sub pistolet nu-l vom susține pe Dodon”

Candidatul PLDM la prezidențiale, Tudor Deliu, consideră că va accede în turul II al scrutinului. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, liberal-democrații vor aștepta ca pretendentul de dreapta care ajunge în cel de-al doilea tur să discute cu organele colegiale ale PLDM pentru a le obține susținerea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

„Cel care va accede în turul doi de pe eșichierul de dreapta e neapărat să vină să discute cu organele colegiale ale partidului. Eu sunt gata să discut cu orice partid, fiindcă declarația candidatului încă nu poate fi părerea comună a tuturor membrilor și simpatizanților. În perioadă de două săptămâni ei trebuie să se mobilizeze și să lucreze pentru candidatul pe care îl susține nu Deliu, ci partidul”, a declarat candidatul PLDM la prezidențiale.

„Una ce vreau să vă promit este că nici sub pistolet nu-l vom susține pe Igor Dodon”, a adăugat Deliu.

Citește și: Tudor Deliu, despre atribuțiile șefului statului: Nu trebuie să se transforme în președinte de colhoz și să dea „naread”

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie, când alegătorii vor avea opt opțiuni de vot.

Articole asemănătoare

Back to top button