fbpx

opinie | Maia Sandu ar distruge unitatea forțelor pro-europene? Ala Mîndîcanu: „Ce-i asta? Miopie sau inducere voită în prostie?”

Maia Sandu ar acționa eficient în distrugerea unității forțelor pro-europene din Republica Moldova. Declarația îi aparține președintei Asociației moldovenilor din Canada, Ala Mîndîcanu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalista stabilită în Canada consideră că, drept urmare a acestui scrutin, lidera PAS și formațiunea pe care o conduce va intra într-un nou Legislativ cu o minoritate gălăgioasă, dar impotentă.

„Maia a pierdut cu totul vectorul democratic, ținând batista pe țambal în continuare. Urmăriți mesajul Maiei: La putere sa vină oameni buni. Ce-i asta? Miopie sau inducere voită în prostie? Nu specialiști, nu oameni cu principii și valori, care vor putea schimba sistemul, nu refacerea sistemului de drept, nu lustrația corpului judecătoresc corupt, nu aplicarea strictă a legilor convenite cu UE în Acord, ci… oameni buni…”, afirmă Mîndîcanu.

Totodată, președinta Asociației moldovenilor din Canada pare a fi indignată de faptul că Maia Sandu nu a avut puterea să adune în jurul său toate partidele de dreapta, pentru a înainta un singur candidat la prezidențiale.

„Ea a pierdut o dată în competiția cu Dodon. Vorba lui Einstein – e o inepție să repeți același experiment, așteptând rezultate diferite…”, consideră Mîndîcanu.

Aceasta o compară pe Sandu cu Iurie Roșca, menționând însă, că de această dată se pune în aplicare planul lui Kozak, iar „cine nu învață din lecțiile istoriei, riscă să repete aceleași gafe”.

Articole asemănătoare

Back to top button