fbpx

video | De la Varnița, Năstase a venit la votare cu familia: „Să nu mai ratăm această șansă uriașă”

Liderul Platformei DA a venit cu soția și fiica sa pentru a vota la scrutinul prezidențial de astăzi, 1 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prea multe șanse am ratat pentru Republica Moldova. Astăzi e o zi foarte importantă pentru toți noi. Îndemn toți oamenii de bună credință să ieșim la vot, să votăm cu încredere pentru o Moldova dreaptă, sănătoasă, din care nu vrei să pleci din cauza unor politicieni mici, cu rânzele mari. O Moldovă în care copii să trăiască, în care cuvântul e cuvânt, cinstea e cinste. Pentru o asemenea Moldovă am votat eu”, a declarat Andrei Năstase.

Politicanul a mers de dimineața la Varnița, unde au avut loc altercații.

Împreună cu colegii am mers în raioanele unde sunt amplasate secțiile de votare cu mai mare risc de fraudare. Acum m-am întors de la Varnița, am monitorizat ce se întâmplă acolo, m-am asigurat că procesele sunt monitorizare de autorități, dar și de oamenii locului, pentru a ne apăra votul. Am avut prea multe experiențe de acest gen și e bine să acționăm în prevedere”, a mai spus Năstase.

Acesta a anunțat că va merge astăzi și la unele secții de votare din raioanele Căușeni și Ștefan Vodă.

Am votat pentru un președinte curajos, demn, de care sunt foarte mândră. Sper că lucrurile se vor schimba totuși în țara asta. Am votat și pentru o echipă valoroasă, care are un program bine structurat”, a declarat soția sa.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button