fbpx

Lista secțiilor de votare unde au fost epuizate buletinele de vot înainte de închiderea programului

Din cauza epuizării buletinelor de vot, șase secții de votare din străinătate și-au încheiat activitatea înainte de termenul prevăzut de lege.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), acestea sunt:

– nr. 1/349 Frankfurt, Republica Federală Germania;

– nr. 1/393 și nr. 1/394 or. Londra (Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord);

– nr. 1/344 or. Montreuil, Republica Franceză;

– nr. 1/348 Berlin, Republica Federală Germania;

– nr. 1/367 Bologna, Republica Italiană.

Totodată, în patru secții de votare din afara Republicii Moldova au decis prelungirea timpului de exercitare a dreptului la vot după cum urmează: cu 30 min, în secția nr. 1/442 or. Budapesta, Republica Ungară, cu 1 oră secțiile de votare nr. 1/358, Tel Aviv, Israel și nr.1/353 Kassel, Germania, 1/341 Paris, Republica Franceză.

„CEC aduce mulțumiri alegătorilor, pentru implicare și activismul civic fără de precedent. Apreciem înalt eforturile depuse de cetățenii RM, în special de cei aflați peste hotare țării și cei domiciliați în localitățile din stânga Nistrului, în vederea realizării dreptului la vot în cadrul turului doi de scrutin al alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova din 15 noiembrie 2020”, se anunță într-un comunicat al instituției.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button