fbpx

foto | Un porumbel fără pene, Kirkorov în galben, ouă sparte și planuri de nuntă! Reacțiile internauților după înfrângerea lui Dodon la prezidențiale

După înfrângerea lui Igor Dodon la prezidențiale, internauții nu au ezitat să își pună la încercare simțul umorului și să facă glume pe seama acestui fapt. Unii au preparat torturi în forma unui pachet negru cu calendar, iar alții s-au întrecut la mesaje ironice.

Bunăoară, mai multe persoane au remarcat că de Revelion televizoarele nu vor mai fi acoperite, cum obișnuiau înainte să facă internauții în timpul mesajului adresat de șeful statului. În același timp, alții i-au luat peste picior pe moldovenii care spuneau să se vor căsători dacă la prezidențiale învinge Maia Sandu.

Internauții nu au trecut cu vederea nici subiectul ghicitului pe ouă. Mai mulți dintre ei au publicat imagini cu gălbenușuri, însoțite de ironii. De asemenea, au fost abordate problemele legate de feminizarea funcției de președinte în limba română, dar s-a făcut referire și la geopolitică, inclusiv la alegerile din SUA.

Tradițional, ZUGO a selectat câteva dintre mesajele moldovenilor, pe care le puteți vedea mai jos. Dacă aveți și voi alte imagini și publicații haioase, vă îndemnăm să le atașați în comentarii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button