fbpx

Ex-consilieră prezidențială: Înfrângerea lui Năstase din 2019 se datorează coaliției PPDA-PAS-PSRM și „sincerității așa-numiților susținători”

Eșecul liderului PPDA la alegerile locale din toamna anului 2019 s-ar datora modului unilateral în care acesta a trebuit să justifice coabitarea la guvernare cu PSRM, în condițiile în care partidul Maiei Sandu a cedat puterea. De această părere este politologul Aurelia Peru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un articol publicat de portalul geopolitica.md, Peru face referire și la decepția alegătorilor în ceea ce privește coaliția dintre socialiști, DA și PAS. Potrivit ei, liderul DA este cel care a avut de suferit în urma acelei alianțe.

„De dragul adevărului, aș vrea să reamintesc că electorala pentru alegerea primarului de Chișinău din 2019 a coincis cu manifestarea decepției mai multor alegători ai dreptei, legate de coaliția PAS – Platforma DA – PSRM, după alegerile parlamentare din 2019. Năstase a fost cel care a trebuit să culeagă pietroaiele pentru toți „decidenții” acestei coabitări de doar patru luni”, scrie Aurelia Peru.

În același editorial, analista susține că membrii PAS ar duce lipsă de sinceritate. „Și acest fenomen – „sinceritatea partenerilor ”, apropo, va fi unul determinant și în ziua de 15 noiembrie”, punctează Aurelia Peru.

Articole asemănătoare

Back to top button