fbpx

video | Tânărul moldovean Oleg Spînu a ajuns în finala concursului „Românii au Talent”. Ce propunere a primit de la Andra

Vineri seara, în prima semifinală live „Românii au talent” 2023, Oleg Spînu a avut o interpretare de excepție, cu o piesă pe care i-a dedicat-o mamei lui. Juriul a apreciat prestația lui Oleg, aplaudându-l în picioare, și și-a exprimat părerea legată de talentul adolescentului, scrie stirileprotv.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Publicul i-a apreciat prestaţia şi l-a votat, trimiţându-l în finala concursului.

Andi Moisescu: „Omule, ce am văzut în seara asta e de domeniul incredibilului. Sunt șocat, în cel mai plăcut sens al cuvântului”.

Andra: „Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară… Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”.

Mihai Bobonete: „Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent. Eu cred că românii ar trebui să-ți acorde încrederea”.

Dragoș Bucur: „Oleg, ești foarte bun. Cred că poți să câștigi sezonul ăsta. Foarte bine! Emoție, voce, prezență…. ai eclipsat șase femei”.

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este este singurul artist din familie. Cântă la vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. Nu a mai participat la Românii au talent și a venit să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului”, prin muzica sa.

Vezi și: video | „Cântă foarte bine”. Un adolescent din Republica Moldova a ajuns semifinalist la „Românii au talent”

Articole asemănătoare

Back to top button