fbpx

video | Moldova, vedetă în Cartea Recordurilor! Cine e tânărul ambițios care a reușit să deshidă cu sabia 49 de sticle de vin?

Ambiția și-a spus cuvântul, iar talentul lui ne-a promovat frumos țara și chiar ale sale vinuri. Vorbim despre cel pe care îl cunoaștem drept „cel mai tânăr somelier din Moldova” – Daniel Frumusachi – conaționalul care a reușit să ajungă în Cartea Recordurilor Guinness.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldoveanul a visat să-și înscrie numele său și al vinurilor moldovenești în faimoasa Carte Guinness și a reușit. Tânărul somelier a dechis 49 de sicle cu vin spumant în doar 30 de secunde.

„De astăzi – oficial. Recordul a fost aprobat de Guinness World Records. Curând ajunge certificatul… care urmează să fie udat. Plus un moldovean în Cartea Recordurilor Guinness”, a anunțat Daniel.

Anterior, somelierul a anunțat că își propune să bată două recorduri mondiale în aceeași zi: să deschidă cu sabia mai mult de 37 de sticle de vin în 30 secunde și să deschidă mai mult de 72 de sticle în doar 60 secunde. Zis și făcut.

„23 iunie 2019. Două Recorduri Mondiale pentru Moldova, pentru vinul moldovenesc, pentru mine. S-a muncit mult. A fost greu, foarte greu. Nopți nedormite, descurajări și momente unde eram gata să renunț. Fără prieteni, niciunde. Le mulțumesc mult lor, părinților și prietenilor, partenerilor, oamenilor care m-au susținut și celor care au crezut în puterile mele. Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele calde. Avem cele mai bune vinuri, avem cei mai buni oameni. Ajungem la mondiale! Victoria vine atunci când curajul conduce”, spunea Daniel.

Notă: ZUGO tinde să promoveze frumosul și oamenii care inspiră – dacă tu ești unul dintre ei sau cunoști pe cineva a cărui faptă merită povestită – atunci nu rata să ne scrii (pe contact@zugo.md sau pe pagina noastră de Facebook), iar noi vom împărtăși cele mai deosebite lucruri lumii întregi!

Articole asemănătoare

Back to top button