fbpx

video | A fost om al străzii timp de 17 ani, iar acum vinde case de milioane de dolari. Află povestea lui Scott Purcell

Scott Purcell este unul dintre oamenii care au în spate povești de viață impresionante, despre care se pot scrie cărți sau se pot realiza filme. El a trăit pe stradă timp de 17 ani, iar acum vinde case de milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai exact, acesta este agent imobiliar în Washington DC și a învățat cât valorează o casă mai bine decât mulți alții. Iar asta după ce, timp de aproape două decenii, bărbatul a dormit afară. Acum, Scott deține o locuință într-unul dintre cartierele elegante ale orașului.

„Locuiesc foarte aproape de locul în care, odată, locuiam pe stradă. Am dormit pe aceeași bancă, zilnic, timp de 17 ani, a povestit el pentru BBC NEWS.

Potrivit lui, numărul oamenilor străzii din DC este mare și din cauza modernizări spațiilor de locuit și a cartierelor: „Este foarte greu în zilele noastre să-ți permiți chiar și o chirie în DC”.

Scott este originar din Pittsburgh, Pennsylvania, nu și-a văzut niciodată tatăl, iar mama lui l-a lăsat de mic în grija bunicilor. La ai săi 11 ani, când mama lui s-a mutat în DC la un oficiu poștal, a însoțit-o și el. De atunci, petrecând mult timp cu persoane mai în vârstă și consumatoare de droguri, bărbatul a ajuns să trăiască pe străzi.

Abia după 17 ani a decis că e timpul să facă o schimbare. A urmat un program de reabilitare, iar mentorul său l-a încurajat să devină agent imobiliar. Când și-a luat prima locuință, a dormit ceva timp pe podea, însă era extrem de fericit acel moment de liniște când ajungea în propriul apartament.

„Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să dețin o casă și nici nu puteam să-mi imaginez cum este să ai o casă”, a mărturisit el.

Articole asemănătoare

Back to top button