fbpx

„Pentru noi timpul este important”. În Moldova va fi lansat un reality-show documentar despre munca serviciilor de urgență

În Moldova se va lansa un reality-show documentar despre munca serviciilor de urgență. În cadrul proiectului, echipa de filmare va urmări polițiștii și doctorii de pe ambulanțe la locurile în activitățile zilnice pe care le fac la serviciu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primele trei episoade ale sezonului sunt finanțate de Uniunea Europeană, proiectul fiind inițiat de Asociația Obștească „Filmul pentru Drepturile Omului” (FADO).

În cadrul producției se vor aborda subiecte actuale și problemele reale cu care se confruntă oamenii din prima linie și toți cetățenii Moldovei. Traillerul producției a fost deja lansat, iar în curând ar urma să apară și primele episoade.

Protagoniștii care apar în secvență spun că „este doar o vocație” și afirmă că „dacă fiecare dintre noi își va face munca onest, vom trăi în altă societate”. Ei reiterează că timpul „este cel mai important” în activitatea lor și își văd serviciul drept „romantic”, fiind mândri de activitatea pe care o exercită.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button