fbpx

foto, video | Face bijuterii și le vinde pe litoral pentru a-și salva cățelul. Povestea unei fetițe de 11 ani care a impresionat România

O fetiță de 11 ani din România, pe nume Tiara, confecționează bijuterii și le vinde zilnic la Vama Veche. Aceasta vrea să își salveze cățelul, care s-a născut cu picioarele din spate paralizate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Intervenția costă circa 10.000 de lei românești, iar copila a strâns circa 6000 pe parcursul verii. Ulterior, pe rețelele de socializare a apărut un mesaj emoționant, iar oamenii s-au mobilizat, au mers la tarabă și au ajutat-o într-o singură seară pe adolescentă să adune banii necesari.

„De 10 luni fac chestia asta. Prima data mi-a fost greu pentru că nu am înțeles procesul. Am încercat de mai multe ori și mi-a ieșit”, relatează tânără.

Foto: Oana Zamfir via Facebook

Ea a devenit cunoscută pe rețelele de socializare datorită jurnaliste Oana Zamfir, relatează Digi24. Tiara, însă, spune că nu va înceta să vândă bijuteriile. Tânăra intenționează să ajute animalele cu banii adunați și mărturisește că visul ei este să devină medic veterinar.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button