fbpx

foto, video | Curajul și pofta de aventură nu țin cont de buletin! O femeie de 103 ani, cea mai vârstnică persoană care sare cu parașuta din avion

Rut Linnéa Ingegärd Larsson este o femeie neînfricată. Şi-a dorit să devină cea mai în vârstă persoană care sare cu paraşuta și a reuşit, scrie mediafax.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La aniversarea de 90 de ani, suedeza a ales pentru prima dată să se aventureze cu parapanta, iar apoi nu s-a mai putut opri, alegând şi alte aventuri „în aer”. Apoi, primul zbor cu paraşuta l-a efectuat la 102 ani, în 2020, conform Guinness. Apoi s-a decis că vrea să doboare recordul mondial şi a sărit din nou, anul acesta.

Rut are cinci copii, 19 nepoţi şi 30 de strănepoţi. Femeia are o viaţă activă, pe lângă zborul cu paraşuta, îi place să rezolve cuvinte încrucişate şi să cânte în corul din comunitate.

În 2019, Kathryn „Kitty” Hodges deţinea recordul mondial, sărind cu paraşuta la vârsta de 103 ani şi 129 de zile. Cel mai vârstnic bărbat care a sărit cu paraşuta este Alfred „Al” Blaschke, care, în 2020, la vârsta de 103 ani şi 181 de zile, a sărit în tandem.

Copiii, nepoţii şi strănepoţii au aşteptat-o la sol.

Articole asemănătoare

Back to top button