fbpx

foto | Pasiunea pentru dans s-a transformat într-o idee de afacere. Cunoaște-l pe Cătălin, tânăr antreprenor la 23 de ani

A dezvoltat o afacere în timpul pandemiei și are planuri mari privind dezvoltarea și răspândirea ei în lume. Cătălin Bejereanu, un tânăr antreprenor din Republica Moldova în vârstă de 23 de ani, este o sursă de inspirație pentru mulți tineri care își doresc să inițieze o afacere, însă din diverse motive amână să facă primii pași. Acesta confecționează medalii, figurine, panglici și trofee personalizate pentru federații, cluburi sportive, ba chiar și licee sau universități. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Am fost curioși să aflăm de la Cătălin cum i-a venit ideea de a începe această afacere, dar și cu ce dificultăți s-a confruntat pe parcurs, având în vedere perioada pandemiei care și-a lăsat amprenta în sectorul economic.

„Ideea a venit foarte simplu, eu m-am ocupat 14 ani cu dansuri sportive, profesionale, am avut și club de dansuri pe care îl conduceam. Un cunoscut mi-a zis de ce sa nu încerc ideea aceasta de afacere, pentru că sunt o persoană căreia îi place sa susțină sportul. Așa am început afacerea aceasta.

În pandemie am avut diverse dificultăți: transportul de mărfuri, durata de livrare cu companiile concurente. După pandemie a început o creștere masivă a prețurilor, iar materia primă nu ajungea la timp”, ne-a relatat Cătălin, care și-a dezvoltat afacerea la Iași.

Tânărul a pus temeliile micii afaceri cu finanțele proprii. Acum, gândurile sale sunt mărețe și visează să își extindă vânzările și promovarea produselor. Cătălin ne-a relatat că a analizat piața internă, dar și cea externă, s-a informat despre necesitățile oamenilor și ce este la cea mai mare căutare.

„Eu bat în calitate, tind ca mereu produsele să ajungă la timp și calitativ. Cel mai greu este să aduci clienți să cumpere de la tine, să le demonstrezi că produsele tale sunt ok și merită sa fie achiziționate”, a menționat Cătălin.

Printre cei mai frecvenți clienți ai săi se numără federațiile, cluburile, festivalurile/evenimentele sportive, dar și licee, universități și companii.

Cătălin lucrează cot la cot cu fratele său, care este partenerul său de afaceri. Cei doi mai dețin și o companie de marketing și IT. Tânărul spune că afacerea cu trofee și medalii este profitabilă, însă tinde ca în viitor să își mărească câștigurile. Atuul său este că câștigă bani făcând ceea ce îi place și l-a pasionat de mic copil.

Contacte:

Email: trofeezromania@gmail.com

Număr de telefon: 0771 199 014

Pagina web: Trofez Shop

Articole asemănătoare

Back to top button