fbpx

foto | A cucerit Belgia și Olanda, iar acum s-a apucat din nou de pereții din Chișinău. iZZY iZVNE a renovat o pictură din capitală și lucrează la o altă murală

Artista stradală iZZY iZVNE a realizat mai multe desene în Belgia și Olanda, iar acum a revenit acasă ca să mai înfrumusețeze câțiva pereți din Chișinău. Aceasta a renovat deja una dintre primele sale lucrări și s-a apucat să facă o pictură murală pe peretele Parcului de Troleibuze nr. 1.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pictura realizată în Olanda:

Pictura realizată în Belgia:

Tânăra spune că desenul pe care l-a renovat îi este foarte drag și că i-a luat mult timp ca să convingă oamenii că lucrarea ei își are loc în capitală. Chiar dacă unii au chemat Poliția când au văzut-o pictând, oamenii i-au mulțumit că a făcut orașul mai frumos după ce a finalizat peretele. Pentru cei care nu l-au văzut, tânăra a mărturisit că era vorba despre o floare de sakura.

Pictura inițială cu sakura

„Desenul renovat este realizat în stilul meu, cu iluzii 3D și caligrafie, dar de data aceasta petalele de sakura, care mi-au oferit atâta inspirație pentru a continua drumul meu în domeniul graffiti, zboară din abisul întunecat împreună cu planetele”, spune iZZY.

Pictura renovată cu petale de sakura și planete

Noua murală este realizată în colaborare cu artistul român ILUC, cunoscut pentru participarea la „Moldavian Design Week” și „Urban Vibes”. Ne rămâne decât să le urăm mult succes pictorilor, dar și vremea bună ca să reușească să realizeze lucrarea, iar noi să ne putem bucura cât mai repede de această pată de culoare pe una dintre străzile orașului.

Realizarea noii picturi pe peretele Parcului de Troleibuze nr. 1

Articole asemănătoare

Back to top button